محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 با سلام فایل ترجمه شده زبان فارسی بخش مدیریت کامپوننت Mtree یا همون Mosets Tree (دایرکتور ساز حرفه ای) بنده بخش مدیریت رو فارسی کرده بودم که امروز برای عموم قرار میدم چون خیلی ها شاید این افزونه رو داشته باشند ولی فارسی نباشه از چندین نفر شنیدم بخش frontend فارسی شده است برای همین این بخش رو فارسی نکردم اگر پیدا کردم در همین تاپیک منتشر میکنم ولی اگر پیدا نشد در اسرع وقت فارسی کرده و منتشر خواهم کرد امیدوارم این فایل زبان به درد کسی بخورد دانلود از جومینا : ارادتمند " سیدمحمدحسین میری " 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 93 ببخشید چطور باید از این استفاده کنم؟برم نصبش کنم؟تو مسیر خاصی کپی کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما آموزش فارسی سازی یک افزونه در در بخش توسعه افزونه های فارسی منتشر شده است جستجو کنید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر