pari2 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من میخوام رنگ فونت منو تغییر بدم و اگه بشه منو رو حالت شیشه ای کنم میشه راهنماییم کنید؟خدایی همه جارو گشتم نتونستم مشکلمو حل کنم در بخشی از نوشته هام خط چین وجود داره میشه راهنماییم کنید از کجا به خط تغییرش بدم یا حذفش کنم؟ و آخرین سوال تغییر فونت سایت:www.chaychi.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام برای تغیر رنگ متن منوها وارد فایل menus.css بشید در خط 246 این فایل کد زیر قرار دارد: span.yjm_has_none span.yjm_title { line-height: 37px; } کد زیر رو به کد بالا اضافه کنید color: #FFFFFF; متوجه قسمت دوم نشدم اگر منظورتون قسمت های(خدمات ADSL+2 وخدمات پنل SMS ودوربین مداربسته )هست برای برداشتن زیر خطی در فایل metal.css در خط 233 کد زیر قرار دارد .yjsquare h4 { border-bottom: 1px dashed #222222; color: #222222; } برای برداشتن زیر خطی کد border-bottom: 1px dashed #222222; را از کد های بالا بردارید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pari2 0 ارسال شده در آذر 91 مشکلاتی که پرسیدم بر طرف شد فقط اصلا از ظاهر منو راضی نیستم، اولین سوال چطور حاشیه دور زیر منو چطور کلاً حذف میشه؟ دوم چرا اصلاً زیر منو مرتب باز نمی شه؟ و سوم اینکه اگه میشه نظری برای زیبا شدن منوی من بدین اصلاً خوب نشده ترجیحاً اگه ممکن باشه میخوام شبیه منوی زیر باشه پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام سوال جدید در تایپیک جدید(قوانین) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر