mehrangan 4 ارسال شده در آذر 91 با سلام وبسایت جومینا پلاگینی امنیتی که فکر کنم ترجمه JHackGuard می باشد اما جوملای من پیام داد که نسخه آپدید این افزونه موجود هست و من آپدیتش کردم . اول اینکه ترجمه اش انگلیسی شد و دوم اینکه قبل از آپدیت وقتی پلاگین فعال بود نمی تونستم هیچ کار اعم از نوشتن مطلب جدید و غیره انجام بدم اما بعد از آپدیت اینطوری نبود(رفتم چک کردم تمام گزینه ها فعال بودند) و می خوام بدونم که کدوم پلاگین بهتره : این یا پلاگینی دیگه که جومینا ازش با نامچاقوی سوئیسی یاد کرده ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 91 درود آخرین نسخه ای که دریافت کردید، چه نسخه ای هست؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در آذر 91 نگاه کردم نسخه 1.4.1 بود سوال دیگه ام اینه که این بهتره یا چاقوی سوئیسی ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 91 درود در مورد افزنه ای که می فرمائید شناختی ندارم. البته بسته به نیاز شما افزون های امنیتی بسیار قوی تری همچون jsecure یا آر اس فایروال وجود دارند که بسیار موثرند. تا نظر دوستان دیگر درباره ی افزونه ای که فرمودید چه باشد. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر