saljooghi 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام خدمت دوستان و مديران محترم. من يك سايت خبري دارم و مشكل من در مطالب ارسالي به هر مجموعه است .مثلا در هر مجموعه 4 خبر يا موضوع قرار ميگيره كه اولي به صورت برجسته با عكس و 3تاي بعدي به صورت لينك هسته. مشكل من اينجاست كه وقتي موضوع و خبر جديد ارسال مي كنم بايد بره به عنوان خبر اول قرار بگيره و باز اگه موضوع جديد تري ارسال بشه باز بايد بره خبر اول ولي به جاي اينكه موضوع جديد بره اول ،ميره به آخر اضافه ميشه. ترتيب موضوع بندي مجموعه هاي صفحه اصلي هم به صورت زيره: مطلب اول با عرض كامل: 1 مقدمه مطالب: 3 ستون ها: 3 لينك ها 0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام مواردی که در چینش مطالب موثرند گزینه های زیر میباشند : ترتیب بندی بر اساس ستون های چندگانه = اگر تعداد ستونها روی 1 قرار داره روی پایین تنظیم کنید و اگر تعداد ستونها بیش از 1 باشد روی درمیان تنظیم کنید ترتیب مجموعه ها = بدون مرتب سازی ترتیب مقالات = ترتیب مطالب ویژه یا آخرین ها در ابتدا استفاده از تاریخ جهت مرتب سازی = ایجاد شده یا منتشر شده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fazel 1 ارسال شده در بهمن 91 با سلام من با ترتيب مطالب در مجموعههاي بلاگ سايتم(جوملا2.5) مشكل دارم. تقريبا همه ي راهنمايي ها درباره اين مشكل را در اين انجمن يا جاهاي ديگر ديدهام اما هيچ كدام جواب نداده است. حالا دست حاجت به سوي مديران محترم و جوملاكاران اهل فن دراز ميكنم بلكه اين معضل به تدبيرشان حل گردد. سايت مورد نظرم در اين نشاني قرار دارد: http://www.neeloofar.org/ به جز صفحه اول كه درست كار ميكند صفحات داخلي ار نظر تاريخ درست كار نميكند يعني آخرين مطلبم در بالا نمايش داده نميشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام در مدیریت مطالب » تنظیمات از قسمت تب " گزینه های اشتراک گذاری" می تونید تنظیم کنید یا مثلا می تونید منویی بسازید و مجموعه ای بهش اختصاص بدید اونوقت دسترسی بیشتری دارید مثل صفحه اصلی می تونید تنظیمش کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fazel 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام. با تشكر از توجه و پاسخ شما. من اين تنظيمات را انجام دادهام. اما نميدانم چرا درست نمايش نميدهد. مشكل اينجاست كه مطلبم را از آخر به اول نشان ميدهد! اين صفحه(مجموعه) را ببنيد: http://www.neeloofar.org/thinker/abolghasemfanaei.html سلام در مدیریت مطالب » تنظیمات از قسمت تب " گزینه های اشتراک گذاری" می تونید تنظیم کنید یا مثلا می تونید منویی بسازید و مجموعه ای بهش اختصاص بدید اونوقت دسترسی بیشتری دارید مثل صفحه اصلی می تونید تنظیمش کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام یک منو از نوع بلاگ مجموعه بسازید و یک مجموعه رو بهش تخصیص بدید بعد عین صفحه اصلی و طبق تنظیماتی که در همین صفحه بالای صفحه گفته شد عمل کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fazel 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام یک منو از نوع بلاگ مجموعه بسازید و یک مجموعه رو بهش تخصیص بدید بعد عین صفحه اصلی و طبق تنظیماتی که در همین صفحه بالای صفحه گفته شد عمل کنید سلام * یک منو از ابتدا هم درست کردم اما جوابگو نبود. **یک نکتهای هم بگویم: من سایتم قبلا روی جوملا 1.5 بود. بعد که امکان ارتقا/ انتقال به 2.5 با کامپوننتهای مهاجرت میسر نشد، جوملای 2.5 نصب کردم و به صورت دستی مقالات را به سایت جدید انتقال دادم و البته تاریخ انتشار را روی تاریخی اولیه تنظیم کردم. یعنی مثلا ایجاد مقاله در 91 بود ولی تاریخ انتشارش در 85. حالا نمیدانم این شرایط روی ترتیب میتواند اثر بگذارد یا نه. *** البته یک تفاوتی بین صفحه اول و بلاگهای مجموعه است و آن هم این است که در صفحه اول ما نمایش ویژهها را فعال میکنیم که در مجموعههای داخلی این امکان برایمان نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر