saharazar 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]با سلام خدمت همه دوستای گلم من چند روزی است که جوملای سایت خودم رو به نسخه جدید 2.5.8 ارتقا دادم ولی متاسفانه وقتی می خوام یه منوی جدید باز کنم پنجره پاپ آپ که برای انتخاب نوع منو باز می شد باز نمی شود و نمی توانم منوی جدیدی اضافه نمایم همچنین در انتخاب موقعیت ماژول هم این مشکل رو دارم عزیزان اگه ممکنه کمک کنند تا بتونم این مشکل رو بر طرف کنم [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام قبل بروزرسانی این مشکل رو داشتید؟ از جوملای چه تیمی و بسته بروز رسانی چه تیمی استفاده میکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saharazar 0 ارسال شده در آذر 91 من همون اول که سیستم رو که یک سایت آماده از گروه خلیلان رسانه بود رو نصب کردم کار نکرد سپس به نسخه 2.5.8 جومینا ارتقا دادم ولی باز همون مشکل رو دارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام خوب مشکل از بسته نصبی است معمولا هم بسته نصبی هاهمین مشکل رو دارند شما افزونه ها یا .... هایی که برای اون بصورت نصبی خردید رو (مثلا قالب) از همون بسته نصبی بگیرید و دونه دونه در جوملا 2.5 جومینا که دوباره نصب میکنید نصب کنید البته اگر اطلاعات و محتوی بسته نصبی که از گروه خلیلا گرفتید براتون مهم است وگرنه ... بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر