aida16955 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من کلیه مراحل درج مطلب روازروی کتاب راهنمای جوملا انجام میدم امابا وجود اینکه درپایان برنامه پیغام (مطلب باموفقیت منتشرشد)میده امادرسایتم چیزی منتشرنمیشه خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه خیلی اورژانسیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام شما اول چک کنید در منو اصلی و در تنظیمات منو خانه (صفحه اصلی) سمت چپ مجموعه های انتخابی برای نمایش در صفحه اصلی روی همه باشد مطالب باید ویژه شده باشند اگر نشد با قالب دیگر هم تست کنید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aida16955 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان صفحه ورودمطالب من بازنمیشودیعنی قسمت عنوان هست اماقسمتی که شبیه ورده نمیادچیکارکنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام متوجه نشدم اگر سایت تون رو هاست است دمو بدید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aida16955 0 ارسال شده در بهمن 91 من تازه کارم نمیدانم دمودادن یعنی چه .من وقتی قصددارم مطلب جدیدی واردکنم آن قسمتی که شبیه وردبودبرای واردکردن متن فقط یک مستطیل خالی میاد ونوارابزارهای بالایی ظاهرنمیشه نوع من مطالب ویژه بودرفتم نوع منوراهم عوض کردم مشکل حل نشد آدرس سایتhttp://aidabourse.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام اگر اشتباه نکرده باشم ادیتور شما رفته شما از منوی سایت » تنظیمات کلی » وارد تنظیماتش شوید وقتی وارد شدید پایین یه گزینه به نام ویرایشگر داره که روی tiny تنظیم کنید اصلا ببینید هست گزینه tiny یا پلاگینش پاک شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aida16955 0 ارسال شده در بهمن 91 tiny mceهست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام روی همون بوده؟ اگر نبوده روی اون تنظیم کنید و ذخیره کنید ببینید ادیتور تون برگشته یا نه این را هم برسی کنید : در منوی افزونه ها » مدیریت پلاگین ها » پلاگین " ویرایشگر tinymce وارد تنظیماتش شوید و سمت چپ گزینه ی " عملکرد " رو روی توسعه یافته بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aida16955 0 ارسال شده در بهمن 91 متاسفانه نشدازچندباری که امتحان میکنم یک بارادیتورظاهرمیشه اونهم توی اکسپرورر داخل فایرفاکس نمیادشایدمشکل ازمرورگرم باشه بابت وقتیکه میذاریدبی نهایت سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام کش و کوکی مرورگر رو خالی کنید اگر در اکسپلورر نشون میده پس حتما از مرورگره شما با گوگل کروم هم یه آزمایشی بکن فایر فاکس رو به آخرین ورژن اگر نیست ارتقا بدید یعنی نصبش کنید نباید مشکلی باشه ویرایشگر های دیگه نصب کنید بعد نصب پلاگینش رو فعال کنید در تنظیمات کلی همون روشی که گفتم بجای tiny ویرایشگر نصب شده رو قرار بدید ببینید بازم تو فایرفاکس نمایش نمیده البته قبلش کارهای بالا رو انجام بدید مثلا ویرایشگر JCE جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر