omid_red_19 3 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام دوستان من از کامپوننت تب ساز dj-tabgen استفاده کردم و ماژولش رو در موقعیت user1 قرار دادم اما نمیدونم چرا این شکلی نشون میده؟ الان مشکل از قالب منه یا باید با استایل کامپونتت ویرایش بشه؟ www.ihma.ir [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آذر 91 سلام از sp tabs استفاده کنید خیلی بهتره و ماژوله با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در آذر 91 سلام از sp tabs استفاده کنید خیلی بهتره و ماژوله با احترام ممنون فقط این ماژول یه مشکلی که داره اینه که نمیشه بهش بگی مثلا از هر مجموعه فقط 5 تا مطلب رو نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام شما در تنظیمات ماژول مجموعه که مطالب رو نشون میده تنظیم میکنید که 5 مطلب رو نشون بده بعد ماژول را در موقعیت همین تب ساز منتشر میکنید چیزی که میخواهید بستگی به تنظیمات ماژول مجموعه داره امیدوارم متوجه شده باشید اگر هم بنده بد متوجه مشکل تون شدم کامل و حدالامکان با عکس نشان دهید که کامل توضیح دهم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر