saljooghi 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام خدمت همه ي دوستان و مديران محترم سايت من به يك مشكل اساسي بر خوردم و اگه امكان داره هر كدوم از دوستان كه مي تونه من رو راهنمايي كنه. من از جومينا 2.5.8 استفاده مي كنم و قالب خبري ja nex مشكل من اينجاست كه هر كار مي كنم نمي تونم موقع گذاشتن مطلبي براي اون مطلب روي سرورم و يا همون سايتم عكسي آپلود كنم و مجبورم يا عكسام رو لينكش رو ازسايتاي ديگه كه آپلود شده بذارم يا رو آپلود سنتر هاي ديگه آپلود كنم خلاصه رو سايت خودم آپلودنميشه و مينويسه " این تصویر معتبر نمی باشد". لطفا راهنمايي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام پسوند فایل عکس شما چیه؟ در لیست موجود در تنظیمات این پسوند فایل موجود هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saljooghi 0 ارسال شده در آذر 91 سلام بله تا جايي كه من بلد بودم و اطلاع داشتم نگاه كردم پسوندها درست بود. مثلا پسوند معمول جي پي جي آپلود نميشه پسوند پي ان جي رو هم امتحان كردم آپلود نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست عزیز لطفا سطح دسترسی پوشه ایمیج توی هاستتون رو بررسی کنید تا فعال باشه وگرنه امکان انتقال وجود نداره براتون یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saljooghi 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوست عزيز مشكل از پوشه ايمج و سطح دسترسي اون نبود!!! اگه به نظرتون ميرسه كه كجاست مشكل لطفا راهنمايي كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر