Lurker 0 ارسال شده در آذر 91 سلام به تمام دوستان و همکاران گرامی, [align=right]دو مشکل در ایجاد مطالب دارم, یکی اینکه دو بخش متفاوت ایجاد کردم برای دو صفحه متفاوت ,اما وقتی در بخش دوم که مطلب میزارم در صفحه اصلی هم ایجاد میشه در صورتیکه موقع ایجاد مطلب بخش مورد نظر رو انتخاب میکنم [/align] دومین مشکل اینکه زمانی که مطلب ایجاد میشه تاریخ مطلب بهم ریختست,یعنی واسه خودش تاریخ میزنه و ترتیب پستا بهم میریزه [align=right]آدرس سایت : http://home.arsisgame.ir [/align] بخش دوم سایت : [/align][align=right]ممنون میشم کمک کنید,[/align][align=right]با تشکر :002: بخش دوم سایت : [/align][align=right]ممنون میشم کمک کنید,[/align][align=right] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام وقتی در بخش دوم که مطلب میزارم در صفحه اصلی هم ایجاد میشه در صورتیکه موقع ایجاد مطلب بخش مورد نظر رو انتخاب میکنم به هنگام ایجاد مطلب گزینه ای هست به نام "ویژه شده" که اگر این گزینه انتخاب شود مطلب موردنظر علاوه بر نمایش در منوی مربوطه در منوی صفحه اصلی نیز نمایش داده خواهد شد منوط به این که نوع منوی صفحه اصلیتون هم نمایش مطالب ویژه شده باشه دومین مشکل اینکه زمانی که مطلب ایجاد میشه تاریخ مطلب بهم ریختست,یعنی واسه خودش تاریخ میزنه و ترتیب پستا بهم میریزه در این مورد هم باید در تنظیمات منوی موردنظرتون تنظیمات صحیح رو برای مرتب سازی انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر