ghasemi 0 ارسال شده در آذر 91 بین این دو کدامیک برای سئو قوی تر عمل میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام هر دوی این افزونه های یکی از بهترین ها هستند اما بین این 2 به جرات میتونم بگم sh404 ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_piri 2 ارسال شده در آذر 91 [align=right] بین این دو کدامیک برای سئو قوی تر عمل میکنه؟ اگر نظر منو بخوای هیچ کدومش خوب نیست.من که به شخصه RS SEO رو ترجیح میدم[/align] توی سایت خودم از RS SEO استفاده کردم خیلی تاثیر داشت.[/align][align=right]آدرس سایت www.capcom.ir توی سایت خودم از RS SEO استفاده کردم خیلی تاثیر داشت.[/align][align=right]آدرس سایت www.capcom.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemi 0 ارسال شده در آذر 91 AceSEF الان دارم sh404 اگر حذفش کنم و بریزم مشکل پیش میاد؟ با سلام هر دوی این افزونه های یکی از بهترین ها هستند اما بین این 2 به جرات میتونم بگم sh404 ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام نمیشه بین این دو بهترین را انتخاب کرد کار هر یک مشخص و مخصوص به خود است پس هر کدوم در کار خود بهترینن پس نمیشخ گفت کدوم از دیگری بهترن بسته به نیاز خود باید یکی را انتخاب کنید rs seo هم تقریبن همون acesef است با کمی تغیرات در کل همه شون خوب هستند پس زیاد حساسیت به خرج ندید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemi 0 ارسال شده در آذر 91 سوال من را جواب ندادید اگر تغییر بدم همه چیز خراب میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام البته سئوی پیشفرض خود جوملا هم چندان بد نیست و رو به بهبودی میباشد در هر حال اگر میخواهید افزونه های مختلفی در این باب را آزمون کنید بهتره قبل از هر کاری یک بک آپ سالم از فایلها و پوشه ها و همچنین دیتابیستون تهیه کنید تا خیالتون راحت باشه چون این افزونه ها روی سایتتون و مخصوصا لینکهاتون اثر گذار هستند و هر کدام الگوریتم متفاوتی دارند ممکنه باعث بروز مشکلاتی هم بشن در هر صورت شما فقط مجاز به استفاده از یکی هستید و اگر میخواهید افزونه دیگری را نصب کنید میبایست افزونه قبلی را بطور کامل حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آذر 91 sh404 بهتر از AceSef هستش. یکی از دلایلش اینه که AceSef لینکهای تکراری زیادی میسازه و این از نظر سئو برای سایت اصلا خوب نیست در نظر سنجیهایی که بر روی سایتها قرار گرفته sh404sef با بیش از 70 در صد رای بهترین افزونه بین افزونه های sef شناخته شده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر