ghasemi 0 ارسال شده در آذر 91 سایت من ه-ک شده و صفحه ایندکس پاک شده با یک فایل ایندکس سالم جایگزین کردم ولی هنوز صفحه ه-ک را نشون میده چطور درستش کنم؟ http://persis.ir/ آدرسش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_piri 2 ارسال شده در آذر 91 سایت من ه-ک شده و صفحه ایندکس پاک شده با یک فایل ایندکس سالم جایگزین کردم ولی هنوز صفحه ه-ک را نشون میده چطور درستش کنم؟ http://persis.ir/ آدرسش دوست عزیز باید شما فایل ایندکس قالبت رو تغییر بدی. علاوه بر اون فایل ایندکس اصلی رو هم باید تغییر بدی! البته اگر اون رو هم ه-ک کرده باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemi 0 ارسال شده در آذر 91 سایت من ه-ک شده و صفحه ایندکس پاک شده با یک فایل ایندکس سالم جایگزین کردم ولی هنوز صفحه ه-ک را نشون میده چطور درستش کنم؟ http://persis.ir/ آدرسش دوست عزیز باید شما فایل ایندکس قالبت رو تغییر بدی. علاوه بر اون فایل ایندکس اصلی رو هم باید تغییر بدی! البته اگر اون رو هم ه-ک کرده باشه! فایل ایندکس اصلی رو عوض کردن ایندکس قالب رو ندارم که عوض کنم. ه-ک شده و تغییرش دادن چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در آذر 91 سلام اگه بکاپ از اطلاعات سایتتون ندارید با مدیر هاست تماس بگیرید تا ریستوری کنه اگه هاستینگ معتبری باشه حتما یه بکاپ برا یک تا دو هفته قبل از سایت تون داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام خوب ریستور کردن معمولا آخرین راهه شما یه فایل index,php خام بگیر جایگزین کن بعد ببین اگر فایل index,html درون روت هاستت است پاکش کن چون الویت در index.html است اگر این کارها را کردی و نشد بگو که راه های دیگه ای را امتحان کنیم ارادتمند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vasmaghi 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من احتمال میدم فقط یه صفحه با نام ایندکس.اچ تی ام به روتت اضافه شده کافیه پاکش کنی هیچ مشکلی نداره موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemi 0 ارسال شده در آذر 91 سلام خوب ریستور کردن معمولا آخرین راهه شما یه فایل index' date='php خام بگیر جایگزین کن بعد ببین اگر فایل index,html درون روت هاستت است پاکش کن چون الویت در index.html است اگر این کارها را کردی و نشد بگو که راه های دیگه ای را امتحان کنیم ارادتمند [/quote']فایل ایندک. پی اچ پی سالم ریختم درست نشد داخل روت ایندکس.اچ تی ام ال نیست 4کریم یک مشکل دیگر هم دارم داخل جوملایی که روی یک دامنه دیگر نصبه میرم قسما ادمین > کاربران هم صفحه ه-ک میاد این رو چجوری درست کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام با قالب پیشفرض جوملا تست کنید یا هر قالب دیگری . اگر سایت با قالب پیشفرض مشکلی نداشت یعنی فقط تو فایلهای قالبتون دستکاری شده اما اگر با قالب پیشفرض هم مشکل پا بر جا بود یعنی در فایلهای اصلی جوملا دستکاری شده دقت کنید که فایل index.html در روت جوملا و یا روت هر کدام از پوشه های قالبتون نباشه فایلهایی را که فکر میکنید ناشناس هستند ابتدا یک کپی ازشون بگیرید و سپس حذف کنید بررسی کنید که فایل کانفیگ و htaccess. تغییری نکرده باشند باید ببینید که فرد هکر تا کجا پیش رفته . اگر در دیتابیس هم دستکاری شده باشه تنها راه فقط بازگردانی بک آپ میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر