farboud 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام من نمي تونم مطالب ويژه رو تو صفحه اول ببينم ولي تو آخرين مطالب نشون مي ده كه مطلبي گذاشتم قالب رو گذاشتم پيش فرض كار كرد قالبم: jp-business من بايد چي كار كنم؟ ايراد از كجاست؟ كمكم كنيد اگه ايراد كلي باشه و با قالب پيش فرض جوملا هم درست نشه راه حل چيه؟ [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در قسمت منوها بررسی کنید منو اصلی از نوع مطالب ویژه شده باشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farboud 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام ممنون از راهنمايي ولي بازم نشد الان تنظيمات منوي خانهكه صفحه اصلي هستش اينه چینش چند ستونه : سرتاسر ترتیب مجموعه : استفاده از تنظيمات عمومي ترتیب مطلب : ترتيب مطالب ويژه تاریخ برای مرتب کردن : ايجاد شده صفحه بندی : نمايش نتایج صفحه گذاری : نمايش حالا موندم چي كار كنم ايراد از كد هاي قالبه؟ يا قالب ناسازگار با جوملا هستش؟ [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام آیا در تنظیمات منو ، مجموعه ای هم انتخاب کرده اید که بتونه مطالب رو نشون بده ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farboud 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]بخش هاي من به ترتيب شامل: بخش ادبي، طنز، اخبار، تقويم، فكورانه، معرفي كتاب و... است كه وقتي من مطلبي ويژه مي ذارم كه جزو اولين بخش يعني ادبي است مطلب تو صفحه اول نشون داده ميشه ولي وقتي جزو دسته هاي ديگه قرار مي دم ديگه مطلب ويژه نشون داده نمي شه ساده تر بگم اگه مطلب ويژه ام مربوط به بخش ادبي باشه نشون داده مي شه ولي اگه مربوط به بخش هاي ديگه باشه نشون نمي ده تو تنظيمات صفحه اصلي همه مجموعه ها رو انتخاب كردم [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 91 سلام شما بفرمایید با قالب های دیگه درست کاار میکنه؟ یا مشکل در تمام قالب ها پا برجاست؟ اگر مشکل فقط با این قالب بود که مشکل روشنه وگرنه اطلاعات دسترسی پنل جوملاتون رو میدید تا بررسی کنیم (پیام خصوصی) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر