babaei 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من می خواستم یک قالب روی جوملا نصب کنم اما فایل قالبم کامل نبود هرچی هم که زدم قبول نکرد . اینترنتم یه لحظه قطع شد حالا که دوباره اومدم امتحان کنم این ارور رو میده رفته رو صفحه مدیریت سایت JAuthentication: :authenticate: بارگزاری ناموفق پلاگین: plgauthenticationjoomla چکار کنم ؟تو رو خدا کمکم کنید ***************************** دلیل ویرایش : اصلاح عنوان تاپیک ***************************** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوست عزیز ، خواندن حداقل یکبار قوانین بخشهای مختلف انجمن برای همگی اجباری و الزامیست ! طبق قوانین میبایست در هنگام طرح سوالات خود عنوان مناسبی را انتخاب فرمایید ! از آنجا که به خاطر قطعی اینترنت این اتفاق افتاده ابتدا در دیتابیس محتوای جدول session را Empty کنید اگر باز هم نشد در جدول extensions رکوردی با شناسه 401 و با نام plg_authentication_joomla را پیدا کرده و آن را ویرایش کنید و مقدار فیلد enabled را از 0 به 1 تغییر دهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر