رامین براتی 2 ارسال شده در آذر 91 سلام سایت ما از دیشب نا به حال میخوای وارد بشی این ارور را میده 500 خطا: 500 JHtmlContent: :prepare در فایل پیدا نشد اینم تصویر ارور آدرس سایت : www.isatise.com خواهشا راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بررسی شد... چنین مشکلی نبود ! کش اتون رو خالی کنید (ctrl+f5) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین براتی 2 ارسال شده در آذر 91 جناب فرحزادیان فرمایشتان درسته چون بعضی موقع ها اینجوری میشه فک کنم مشکل از هاسته چون میخوام قالب جدیدم نصب کنم این ارور را میده می تونید راهنمایی کنید JFolder::create: مسیر open_basedir وجود ندارد عدم ایجاد در مقصد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 مسیر های tmp و logs رو بررسی کنید که درست هستند یا خیر با توجه به توضیحاتتون این احتمال هم زیاده که از سرور باشه ولی ابتدا مسیرهایی که عرض کردم رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر