_ali_ 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من از سایت جومینا افزونه سیستم جامع پرداخت زرین پال را دانلود و نصب کردم کالایی که دارم به صورت الکترونیک هست (مشتری میتواند آنرا دانلود کند) حالا میخواستم بدونم با افزونه فروش کالا از مجموعه فوق میشه چنین امکانی را بوجود آورد. یعنی مشتری پس از پرداخت وجه بوسیله زرین پال فایل مورد نظر خود را دانلود کند و در صورت عدم پرداخت اجازه دانلود نداشته باشد؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست عزیز. برای این منظور از سیستم فروش فایل استفاده کنید. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام همونطور که دوستمون گفتن می تونید از فروش فایل استفاده کنید البته از جوم شاپینگ هم می تونید برای اینکار استفاده کنید که لینک دانلود برای کاربر ارسال میشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_ali_ 0 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست عزیز. برای این منظور از سیستم فروش فایل استفاده کنید. :x (37): خیلی ممنون. در این صورت میشه از افزونه زرین پال برای پرداخت اون استفاده کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز لازم نیست دیگه از این افزونه استفاده کنید. سیستم فروش فایل خودش به درگاه شتاب متصل میشه. اگرهم از جومشپینگ استفاده میکنید باید افزونه اتصال جومشاپینگ به زرین ٔپل استفاده کنید. قسمت افزونههای بانکی جومینا رو ملاحظه بفرمائید. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_ali_ 0 ارسال شده در آذر 91 ممنون از راهنمایی شما تصمیم گرفتم از جوم شاپینگ استفاده کنم. دانلود و نصب کردم ولی هیچ ماژولی برای نمایش نداره. چطور میشه در سایت به صفحه فروشگاه رفت؟ سلام همونطور که دوستمون گفتن می تونید از فروش فایل استفاده کنید البته از جوم شاپینگ هم می تونید برای اینکار استفاده کنید که لینک دانلود برای کاربر ارسال میشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آذر 91 سلام. از طریق منوی جدید منویی برای این فروشگاه انتخاب کنید. البته در مورد فروش فایل جومشاپینگ یه ایرادایی داره، از طریق جستجو بیشتر بررسی کنید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_ali_ 0 ارسال شده در آذر 91 خیلی ممنون. ایراد اون چیه؟ اصلا بهترین ورد برای فروش فایل چه گزینه ای هست؟ سلام. از طریق منوی جدید منویی برای این فروشگاه انتخاب کنید. البته در مورد فروش فایل جومشاپینگ یه ایرادایی داره، از طریق جستجو بیشتر بررسی کنید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آذر 91 سلام. خودتون تست کنید شاید واسه سیستم شما مشکلی نداشت. من از جومشاپینگ خیلی خوشم اومد. در عین سادگی همه کار میکنه و این برای مشتری هام یه حسن بود. اما خودم تست کردم پرداخت انجام نشد و دوستان هم میگن اصلا فایل رو بعد از خرید ارسال نمی کنه و... جستجو کنید و مطمئن بشید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_ali_ 0 ارسال شده در آذر 91 ممنون از شما شما سیستم مناسب دیگه ای سراغ ندارید که هم با زرین پال کار کنه و هم جوملا 2.5؟ سلام. خودتون تست کنید شاید واسه سیستم شما مشکلی نداشت. من از جومشاپینگ خیلی خوشم اومد. در عین سادگی همه کار میکنه و این برای مشتری هام یه حسن بود. اما خودم تست کردم پرداخت انجام نشد و دوستان هم میگن اصلا فایل رو بعد از خرید ارسال نمی کنه و... جستجو کنید و مطمئن بشید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آذر 91 سلام باز هم میگم جومشاپینگ اما این مشکلش بده! خودتون تست کنید شاید واسه شما درست بود. چون همه این مشکل رو ندارند. اما اگه درست نبود از سیستم فروش فایل جومینا استفاده کنید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر