milad026 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام افزونه jupgrade نصب نمیشه و ارور میده چی کار کنم؟؟؟ دلیل ویرایش:تصحیح عنوان [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad026 0 ارسال شده در آذر 91 لطفا راهنمایی کنید از jupgrade زیر استفاده کردم. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13284976191.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چه اروری دریافت میکنید !؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad026 0 ارسال شده در آذر 91 مرسی. چنین اروری میده url=http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13554096491.png][/url نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با نصب سایر افزونه ها هم مشکل دارید؟ مسیرهای tmp و logs رو بررسی کنید درست وارد شده باشند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad026 0 ارسال شده در آذر 91 بله هر چی مبخوام نصب کنم نمیشه ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 اون کاری که عرض کردم رو انجام دادید؟ در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad026 0 ارسال شده در آذر 91 مرسی الان از داخل مدیریت روی مهاجرت از جوملا به جومینا کلیک میکنم این صفحه میاد چنین پلاگنی داخل سیستم من نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام در مدیریت پلاگینها ، پلاگین system - mootoolsupgrade را فعال کنید در ضمن قبل از مهاجرت اطمینان حاصل کنید که CURL روی سرورتون فعال باشه از قسمت منوی راهنما و اطلاعات سیستم و در سربرگ اطلاعات PHP میتونید این مورد رو تشخیص بدید . گزینه curl support را پیدا کنید نکته آخر اینکه از آخرین ورژن جی آپگرید استفاده کنید و حتما در قسمت تنظیماتش دو گزینه آخر را تیک بزنید تا به هنگام بروز مشکل پیامهای خطا نشان داده شوند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad026 0 ارسال شده در آذر 91 این دو گزینه اخر متوجه نشدم کجا هستن افزونه جی آپگرید که گزینه ای نداره؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام توی همون تصویری که قرار دادید اگر دقت کنید اون بالا سمت چپ تعدادی دکمه قرار داره که دکمه اولویت ها مربوط به تنظیمات جی آپگرید میباشد انتهای تنظیمات دو تا گزینه برای دیباگ کردن داره که میبایست حتما تیک بزنید . سایر گزینه ها را هم بر حسب نیازتون انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad026 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام اون دو گزینه فعال کردم شروع به مهاجرت کردم اما بعد قسمت به روز رسانی چنین ارور های میده . و شش خط اخر چندین بار تکرار کرد. url=http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13554912881.png][/url] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad026 0 ارسال شده در آذر 91 کسی میتونه کمک کنه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام ورژن جی آپگریدی که استفاده میکنید چنده ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad026 0 ارسال شده در آذر 91 سلام ورژن فکر کنم 2.5.2 http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13284976191.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام در مدیریت پلاگینها ، پلاگین System - Legacy را فعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad026 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام در مدیریت پلاگینها ، پلاگین System - Legacy را فعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): فعال هستش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام اگر مایلید اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست و ادمین جوملاتون رو برام پ.خ کنید تا ان شاءا... در اولین فرصت براتون انجام بدم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad026 0 ارسال شده در آذر 91 سطح دسترسی دو فایل از داخل هاست به 777 تغییر میدم اما درست نمیشه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید ! سوالتون رو در تاپیک جدید و در بخش مناسب مطرح کنید و ضمن آنکه بفرمایید در کجا و در چه موردی این خطا رخ میده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر