alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 با سلام و احترام AcyMailing دوستان در ارسال خبرنامه [align=right]ارور زیر را میگیرم [/align] خطا در ارسال پیام درک خوشبختی به ar_foroughi@yahoo.com | Could not execute: /usr/sbin/sendmail | [align=right]Warning: escapeshellcmd() has been disabled for security reasons in /home3/negarsta/public_html/components/com_acymailing/inc/phpmailer/class.phpmailer.phpon line 475 [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام پیغام خطا را به ادمین سرورتون گزارش کنید . به دلایل امنیتی تابع فوق را غیرفعال کردند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 با سلام من این مورد را به سرور هاستم اطلاع دادم و آنها در پاسخ متن زیر را جواب دادند escapeshellcmd فعال شد اما الان بازهم خبرنامه ارور دارد اما ارورش با قبل متفاوت است اینگونه: خطا در ارسال پیام درک خوشبختی به ar_foroughi@yahoo.com | Could not execute: /var/qmail/bin/sendmail لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام تنظیمات ایمیلتون درست هست !؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 تنظیمات ایمیل در تنظیمات کلی سایت منظورتونه؟ اگر بله من تلاش کردم سرور اونو برام روی smtp تنظیم کرد باز همین مشکل را داشتم حالا روی (تابع ایمیلphp) تنظیم کردم و در خبرنامه هم روی همین پارامترها میگذارم اما باز مشکل پابرجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام درصورت امکان اطلاعات هاست + کنترل پنل ادمین + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر