arya_jal 4 ارسال شده در آذر 89 با سلام خدمت دوستان عزیز من یک کامپوننت می خوام که بوسیله آن یک فرم ثبت نام که فیلدهای آن توسط مدیریت تعیین می شود را کاربران پر نمایند و سپس کاربران بتوانند با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور از این اطلاعات ثبت نامی که خود وارد کرده اند را مشاهده کنند یا ویرایش کنند و نیز بتوان برای آنها در همین قسمت پیام هایی را قرار داد آیا همچین کامپوننتی را جوملا دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز شما می تونید با کامپونت AlphaRegistration که نسخه فارسی اون هم هست فرم ثبت نامتون رو سفارشی کنید خود جوملا این قابلیت رو داره که کاربر بعد از ورود بتونه مشخصات خودش رو ببینه و ویرایش کنه برای پیام هم میتونید از افزونه های پیام خصوصی استفاده کنید که برای کاربرانتون پیام ارسال نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arya_jal 4 ارسال شده در آذر 89 با سلام فیلدهای مورد نیازمن خیلی زیاد است و به نظر میاد باید از یک کامپوننت فرم ساز استفاده کنم مشکل من این است که کاربران ثبت نام کرده باید پس از ثبت نام بتوانند اطلاعات خود را که قبلا وارد کرده اند ویرایش کنند و سیستم نیز برای آنها پیام هایی قرار دهد اما این کامپوننت AlphaRegistration این امکانات را ندارد و فیلد های آن به این شکل قابل سفارشی سازی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر