parvane 2 ارسال شده در آذر 91 [align=right]من می خوام سیستم آمارگیری وب گذر رو به سایتم اضافه کنم. وب گذر بهم یه کد داده و گفته به کدهای اچ تی ام ال سایت اضافه کنم ولی نمی دونم این کد رو کجا باید اضافه کنم لطفا راهنمایی کنید [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما ازمنوی افزونه ها به مدیریت ماژول بروید دکمه جدید را بزنید و html دستی را انتخاب کنید و کد را درونش قرار بدهید و موقعیت را مشخص و منتشر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام در ماژول html دستی باید در ویراشیگر رو از نوع بارگزاری کد قرار دهید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در آذر 91 سلام در ماژول html دستی باید در ویراشیگر رو از نوع بارگزاری کد قرار دهید. در پناه ایزد من همین کاری که گفتید کردم ،تو هر موقعیتی که ماژول اچ تی ام ال رو قرار میدم آیکون وب گذر برام نمایش داده نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام احتمالا چون اسکریپته در html دستی جواب نمیده از ماژول special html استفاده کنید دانلود ماژول طرز کار این ماژول اینگونه است که سمت چپ مدیریت این ماژول و در قسمت HTML/JavaScript کد اچ تی ام ال یا جاوا اسریپت نظیر آمارگیر وبگذر رو میذارید. در ضمن توجه به فاسی بودن جوملامون و جابه جایی های اشتباه ، چپ ترین دکمه رادیویی رو در قسمت This Module Show To: بزنید تا برای همه نمایش داده بشه! و همه گزینه های بخش آخز رو بر روی "بلی " قرار بدبد. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در آذر 91 سلام احتمالا چون اسکریپته در html دستی جواب نمیده از ماژول special html استفاده کنید دانلود ماژول طرز کار این ماژول اینگونه است که سمت چپ مدیریت این ماژول و در قسمت HTML/JavaScript کد اچ تی ام ال یا جاوا اسریپت نظیر آمارگیر وبگذر رو میذارید. در ضمن توجه به فاسی بودن جوملامون و جابه جایی های اشتباه ، چپ ترین دکمه رادیویی رو در قسمت This Module Show To: بزنید تا برای همه نمایش داده بشه! و همه گزینه های بخش آخز رو بر روی "بلی " قرار بدبد. در پناه ایزد ببخشید من متوجه طرز کار این ماژول نشدم...تو بخش مدیریت این ماژول جایی برا نوشتن کد وجود نداره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام میتونید از پلاگین Sourcerer نیز استفاده بفرمایید پس از نصب یک دکمه به انتهای ویرایشگرتون اضافه میکنه و از اون طریق میتونید کدتون رو وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر