smk6000 5 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام وقت بخیر وقتی از ماژول آخرین اخبار خود جوملا استفاده می کنیم و روی تیتر مطلب کلیک کنیم ، مطلب در صفحه اصلی باز میشه ،صفحه اصلی سایت من خیلی شلوغه و بیبنده گیج میشه در تنظیمات این ماژول خود جوملا هم جایی برای تعیین شیوه باز شدن لینک نیست ... چطور و به چه صورت می تونیم لینک ها رو در صفحه جدید باز کنیم ؟ لطفا راهنمایی کنید [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 91 [align=right]درود در مسیر: Root/modules/mod_articles_latest/tmpl/ فایل default.php که در پیوست گذاشتم رو جایگزین کنید یاعلی [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mardani.aref 0 ارسال شده در مرداد 95 کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟ منم مشکل دارم توی این کار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 25 minutes قبل , mardani.aref گفت: کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟ منم مشکل دارم توی این کار درود این فایل رو در مسیر گفته شده جایگزین کنید: modules/mod_articles_latest/tmpl فایل: default.php http://www.jmdownload.ir/do.php?filename=49f57223f3fb1.zip یاحق 1 واکنش ها : mardani.aref نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mardani.aref 0 ارسال شده در مرداد 95 بسیار ممنونم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر