babaei 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من دارم جوملا 2.5رو نصب میکنم وارد صفحه نصب که میشم این ارور رو میده چکار کنم Your host needs to use PHP 5.2.4 or higher to run Joomla 1.6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از WampServer2.0c استفاده کنید این مشکل حل می شه لینک دانلود: http://localhostr.com/download/so9jaqH/WampServer2.0c_tr.rar موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaei 0 ارسال شده در آذر 91 من همه راه ها رو رفتم وقتی wamp 2 رو نصب می کنم آیکونش نارنجیه در صورتی که گفته باید سبز بشه . این صشئح رو هم از لینک زیر گرفتم file:///C:/Users/am/Desktop/jomla%20%20learn/thread2062.html راحت هم نصب شد همه مراحل هم رفتم اما باز در شروع به نصب همین ارور رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 یعنی دارید دقیقا از WampServer2.0c استفاده می کنید؟ شما ومپ قبلی رو بطور کامل حذف کنید و نسخه ای که عرض کردم رو نصب کنید و ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر