s_s_h70 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من چند روزه که یه سایت با سیستم مدیریت جوملای 2.5.6 نصب کردم ولی متأسفانه قسمت ثبت نام و ادامه مطلب مشکل داره لطفاً راهنمایی کنید. آدرس سایت : heyat333.ir/index.php البته صفحه اول که با نام سایت وارد میشه رو خودم صفحه سفید گذاشتم تا وقتی سایت تکمیل بشه درستش کنم همون آدرس بالا رو برید شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید گویا ناقص هست مجدد بسته رو دانلود و در هاست آپلود کنید و بعد از اطمینان از آپلود کامل اقدام به نصب کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s_s_h70 0 ارسال شده در آذر 91 آقای فرحزادیان من از سایت جوملا فارسی چند بار دانلود کردم و درست نصب کردم ولی متأسفانه باز هم همین مشکل رو داشت اگه ممکنه راهنمایی کنید سایت هیئت راه بیفته. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر