hoseyn007 14 ارسال شده در آذر 91 با سلاممن یکی از کار بر ها رو بعد اینکه حذف کردم این ارور رو میده juser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید جدول یوزر رو در دیتابیس جوملاتون بررسی کنید که چنین شناسه ای رو در اونجا دارید یا خیر موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoseyn007 14 ارسال شده در آذر 91 با سلام مرسی آخه این یک کاربر معمولی بود چرا بعد حذفش باید این مشکل به وجود بیاد بهد اینکه این کاربرو با همون ای دی ایجاد یمی کنه بطرف میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ipnarin 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید جدول یوزر رو در دیتابیس جوملاتون بررسی کنید که چنین شناسه ای رو در اونجا دارید یا خیر موفق باشید آقا سلام.منم این مشکل رو دارم.توی جدول یوزر، این یوزری که پاک کردم نبود.روش دیگه ای ندارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید میتونید بصورت دستی از طریق phpmyadmin کاربر رو ایجاد کنید که قبلا کامل توضیح دادم سرچ کنید یا اینکه بک آپ دیتابیستون رو ریستور کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ipnarin 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید جدول یوزر رو در دیتابیس جوملاتون بررسی کنید که چنین شناسه ای رو در اونجا دارید یا خیر موفق باشید آقا سلام.منم این مشکل رو داشتم.چنین شناسه ای رو در دیتابیس نداشتم.چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام آموزش ایجاد کاربر از phpmyadmin بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر