marjijak 0 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستای عزیز من به یه ارور برخوردم asrezaban.net بالای اسلاید این ارور فقط روی هاست های ایران نشون میده ! عکس sl-1_60_60.jpg هم موجوده! دسترسی هارو هم روی 755 و777 قرار دادم ولی مشکل حل نشد از کجا میتونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 بیو بیو بیووو...... اورژانس جومینا در خدمت شماست جسارتا از اسلایدر دیگری استفاده کنید درضمن ممکنه در هاست محدودیت هایی هم در نظر گرفته شده باشه چون بنده هم با یک هاست مشکلات فراااااااااااااااوانی داشتم و به ناچار تصمیم به تغییر در هاست گرفتم از جومینا استفاده میکنم و انصافا راضی هستم در اینجا مجددا از زحمات جناب فرحزادیان تشکر میکنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marjijak 0 ارسال شده در آذر 91 ممنونم پاسخ دیگه ای نبود؟ همین اسلاید میخوام باشه این جوملا و اون جوملا نداریم داداشم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 منظور بنده هاست جومینا بود که برای جوملا تنظیم شده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر