zamin 0 ارسال شده در آذر 91 مرسی از شما جوابمو گرفتم و مشکل حل شد یک مشکل دیگه برای دوستم پیش اومد ایشون جوملا رو بر روی کامپیوترشون نصب کردن البته بر روی زمپ هیچ مشکلی نداشتن داشتن خیلی خوب کار میکردن تا اینکه یهو برقشون پرید وقتی برق امد و میخواستن وارد مدریت جوملا بشن با این خطا مواجه شدن علتش چیه؟ عکسشو فرستادم لطفا راهنمایی کنید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در دیتابیس جوملاتون ، جدول session رو خالی کنید (حذف نکنید فقط خالی کنید Empty) قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zamin 0 ارسال شده در آذر 91 منظورتان اینه که طبق عکسی که براتون فرستادم رو تموم اون گزینها رو تیک بزنم بعدش از دکمه بالایی empty رو بزنم درسته؟ همینه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست گلم شما باید در تب browse وارد بشید و empty کنید یا علی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zamin 0 ارسال شده در آذر 91 سلام مشگلم رفع شد یک چیز دیگه من قالبی که انتخاب کردم ماژول جستجو ان در قسمت هیدر است من اگر بخوام اونو در قسمتی از منوها بزارمش که این کارو کردم ولی دیگه فعال نیست نمیشه باهاش کار کرد ولی همین که میرزارمش یک مقداری بالاتر یعنی از منوها میارمش بالاتر فعال میشه علتش چیه؟ و چطوری باید این مشکل رو رفع کرد؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیزم سوال جدید در پست جدید! کاش آدرس سایتتون رو قرار میدادید تا بشه متوجه شد مشکلتون چیه یا علی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zamin 0 ارسال شده در آذر 91 سلام فعلا که خدارو شکر سایتم پرید دوباره جوملا 1.5 رو نصب کردم ولی نمیدنم چرا دائما پیغام خطا میده در قسمت وارد کردن دیتابیس رو میگم چرا اینطوریه؟ خسته ام کرده؟ نمیدونم چکار کنم؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام لطفا سوال جدید با توضیح کامل در تاپیک جدید و بخش مربوطه موفق باشید با توجه به ، به نتیجه رسیدن مشکلی که در پست اول ذکر شد...تاپیک بسته شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر