pnaruto 34 ارسال شده در آذر 91 چطوری می تونم گزینه های جستجوی پیشرفته جوم شاپینگ رو بیشتر کنم .. در حالت عادی فقط:متن، مجموعه ها ، اولید کنندگان، از قیمت تا قیمت و از تاریخ تا ریخ موجود می باشد[/align][align=right]می خواستم که نوع متریال محصول رو بصورت چک باکس بزارم که بازدید کننده بتونه با تیک گذاشتن نوع متریال مورد نظرش را جستجو کنه چطوری می تونم گزینه های جستجوی پیشرفته جوم شاپینگ رو بیشتر کنم .. در حالت عادی فقط:متن، مجموعه ها ، اولید کنندگان، از قیمت تا قیمت و از تاریخ تا ریخ موجود می باشد[/align][align=right] اگه کسی راه حل بهتری هم داره ممنون میشم راهنماییی کنه[/align][align=right]----- اگه کسی راه حل بهتری هم داره ممنون میشم راهنماییی کنه[/align][align=right] دنبال افزونه برای محصولات مجموعه های مشخص شده بصورت اسلایدر می گردم - تصادفی نباشه البته گشتم دنبالش ولی چیزی که پیدا کردم تصادفی- آخرین - پر بازدید و ... رو داره که این رو نمی خواهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در بهمن 91 درود دوست عزیز راه حلی پیدا کرده اید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در بهمن 91 متاسفانه نه .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر