sunboys 1 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام من امروز سایتم را تغریبا کامل کردم اما یک ساعت بعد که می خوام واردش بشم از یوزر و پس ادمین ایراد می گیرد البته بگم که آخر کارم اسم دستابیش را عوض کردم و بعد از اون هم وارد می شد حالا چطور باید پسوردم را ریست کنم [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام در این خصوص بارها و بارها بحث شده و تنها کمی جستجو شما رو به نتیجه دلخواه می رساند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در آذر 91 برای جوملا 2.5 می تونید خیلی راحت یوز مدیر ایجاد کنید فقط کافی است این کد در قسمت sql داخل دیتابیستون اجرا کنید INSERT INTO `#_users` (`name`, `username`, `password`, `params`) VALUES ('Administrator2', 'admin2', 'd2064d358136996bd22421584a7cb33e:trd7TvKHx6dMeoMmBVxYmg0vuXEA4199', ''); INSERT INTO `#_user_usergroup_map` (`user_id`,`group_id`) VALUES (LAST_INSERT_ID(),'8'); داخل کد بجای # از پیشوند جداول خودتون استفاده کنید با این کد نام کاربری ادمین جدید میشه admin2 و رمز عبورشم میشه secret این کدها رو کامل کپی کنید و پیشوند را هم اضافه کنید سپس به phpmyadmin برید و روی دیتابیستون کلیک کنید بعد بالا روی سربرگ SQL کلیک کنید اونجا پنجره ای که هست این کدها رو پیست کنید و go رو بزنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آذر 91 برای جوملا 2.5 می تونید خیلی راحت یوز مدیر ایجاد کنید فقط کافی است این کد در قسمت sql داخل دیتابیستون اجرا کنید INSERT INTO `#_users` (`name`, `username`, `password`, `params`) VALUES ('Administrator2', 'admin2', 'd2064d358136996bd22421584a7cb33e:trd7TvKHx6dMeoMmBVxYmg0vuXEA4199', ''); INSERT INTO `#_user_usergroup_map` (`user_id`,`group_id`) VALUES (LAST_INSERT_ID(),'8'); داخل کد بجای # از پیشوند جداول خودتون استفاده کنید با این کد نام کاربری ادمین جدید میشه admin2 و رمز عبورشم میشه secret این کدها رو کامل کپی کنید و پیشوند را هم اضافه کنید سپس به phpmyadmin برید و روی دیتابیستون کلیک کنید بعد بالا روی سربرگ SQL کلیک کنید اونجا پنجره ای که هست این کدها رو پیست کنید و go رو بزنید... ممنون مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر