joomina1 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من جوملای 2.5.8 رو همین الان ریختم توی هاست و به پوشه پابلیک اکسترکت کردم. فایل htaccess.txt را هم به این نام تغییر دادم: .htaccess اما هیچی بالا نمیاد که مراحل نصب را طی کنم. خواهشمندم به من کمک کنید چون هرچی جستجو کردم به نتیجه نرسیدم متن ارور: ....................................................... Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@engsociety.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. ............................................................................................................. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیزم htacces برای بعد از نصب است و فعال سازی سئو! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomina1 0 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست من ممنون از جوابتون من یک بار دیگه همه را پاک کردم و دوباره اکسترکت. و دیگه به هیچ فایلی دست نزدم. حالا با این ارور مواجه میشوم: ERROR The requested URL could not be retrieved While trying to retrieve the URL: http://engsociety.ir/ The following error was encountered: Connection to 176.9.45.156 Failed The system returned: (110) Connection timed out The remote host or network may be down. Please try the request again. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomina1 0 ارسال شده در آذر 91 سلام ممنون اطلاعات پیفام خصوصی شد منتظر جوابتونم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام بررسی شد بسته به نوع کانفیگ سرورتون شما می بایست از طریق لینک زیر جوملاتون رو جهت نصب فراخوانی کنید: http://engsociety.ir/installation موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 فکر میکنم با این وضعین کانفیگ بعد ها یا افزونه ها هم به مشکل بر بخورند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 بله بهتر هست این مورد رو به ادمین سرورشون گزارش کنند و اگر رفع نکردند هاست اشون رو تغییر دهند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomina1 0 ارسال شده در آذر 91 به چه صورت باید گزارش کنم؟ یعنی باید چی بگم بهشون؟ اگر ممکنه همینجا توضیح بدین تا من لینک این صفحه را به ادمین هاست بفرستم.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام این متن رو: سلام من جوملای 2.5.8 رو همین الان ریختم توی هاست و به پوشه پابلیک اکسترکت کردم. زمانی که آدرس سایت را فراخوانی می کنم: http://engsociety.ir یا لینک زیر را فراخوانی و می خواهم شروع به نصب کنم http://engsociety.ir/installation با ارور زیر مواجه می شم: ....................................................... Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator' date=' webmaster@engsociety.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. ............................................................................................................. [/quote'] البته گویا الان جوملا رو ناقص نصب کردید... قبل از اینکه برای ادمین سرور مشکل رو تیکت کنید جوملای فعلی رو کاملا حذف کنید و بسته جوملا رو مثل قبل در روت هاست داشته باشید تا دقیقا متوجه مشکل بشند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
PLC1 0 ارسال شده در دی 91 دوست عزیزم htacces برای بعد از نصب است و فعال سازی سئو! یا علی با سلام . بنده تعدادی از کامپوننت های جوملا 2.5.7 سایتم را حذف کردم . مثل فوکا دانلود و فروشگاه اینترنتی . و همچنین دیتابیس های اضافه . حالا سایتم بالا نمیاد و با پیغام خطا internal server error مواجه می شوم. وارد مدیریت سایت و ایمیل info خودم میتونم بشم . بنده عکسها و فایل های دانلودی رو هم به سرور دیگر منتقل کردم که فکر نکنم این موضوع ربطی داشته باشد . error log مدیریت هاست نیز در پیوست می باشد لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست . فایل پیوست error log نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر