Mehi 0 ارسال شده در آذر 89 سلام . دوستان وقتی سایت باز میشه . بالای سایت یک سری پیغام های خطا نمایش داده میشه . مشکل از کجاست و چگونه میتونم این مشکل را حل کنم . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز مدیریت سرور شما این تابع را بسته است این تنظیمات برای امنیت بیشتر است ولی جوملا هم از این تابع استفاده می کنه باید با مدیریت سرور صحبت کنی تا این تابع را باز کنند و دوست عزیز refaghat این مشکل ربطی به سطح دسترسی فایل ها نداره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mehi 0 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز مدیریت سرور شما این تابع را بسته است این تنظیمات برای امنیت بیشتر است ولی جوملا هم از این تابع استفاده می کنه باید با مدیریت سرور صحبت کنی تا این تابع را باز کنند موفق باشید ممنون . با پشتیبانی سرور تماس گرفتم مشکل برطرف شد . فقط بچه ها اینکه میگن مشکل امنیتی بوجود می یاره دقیقا منظور چه مشکلاتی است ؟ یکی از دوستان پیشنهاد داد که فایل موجود در آدرس /joomla/session/session.php را به وسیله یک ویرایشگر باز کنم و قبل از هر ini_set یک @ اضافه کنم . ؟ نظر شما درباره این روش چیه !! در ضمن بعد از این ماجرا گاهی اعداد سایت کلا فارسی نمایش داده میشه و برخی فونت ها کوچکتر میشوند و گاهی اعداد به صورت سابق تماما انگلیسی نمایش داده میشود .(البته در IE8) مجدد از دوستان تشکر میکنم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام دوست عزیز در مورد امنیت اگه جوملاتون همیشه بروز باشه مشکلی پیش نخواهد امد ... در مورد عداد هم مشکل از مرورگر شماست یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر