adel.teimouri 0 ارسال شده در آذر 91 ا سلام من در مراحل نصب جوملا ددر قسمت تنظیمات دیتابیس با پیغام خطای زیر مواجه میشوم instl_database_prefix_msg نوع دیتابیس،نام هاست،نام کاربری ،رمط عبور و نام دیتابیس را بر اساس فایل راهنمای نصب پی دی اف درست وارد کردم لطفآ راهنمایی کنید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست خود را + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
adel.teimouri 0 ارسال شده در آذر 91 لطفا کمکم کنینننننننننننننن The table prefix must start with a letter, be followed by optional alphanumeric characters and by an underscore متن کامل ارورم اینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید این خطا مربوط به انتخاب پیشوند جداول دیتابیس میباشد که احتمالا درست وارد نکرده اید به هنگام نصب ، یک پیشوند دلخواه وارد کنید . دقت کنید که نام پیشوند باید با یک حرف شروع شود و در ادامه میتوانید از حروف A تا Z و اعداد استفاده کنید و در انتها یک کاراکتر آندرلاین _ وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر