Amir_P 37 ارسال شده در آذر 91 [align=right]با سلام امروز نمیدونم چرا تو مدیریت بعد از اینکه خواستم مطلبی رو منتشر کنم این ارور رو داد: 406 Not Acceptable This request is not acceptable Powered By LiteSpeed Web Server LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site! جالب اینجاست اصلا سرور من روی اون سایتی که بالا لینکش رو داده نیست! بعد از اینکه این ارور رو داد به هر بخش سایت که خواستم برم همین ارور رو نشون داد مشکل از چیه؟ [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام فایل htaccess رو حذف کنید چنانچه بعد از این کار مشکل پابرجا بود به ادمین سرورتون گزارش کنید تا کانفیگ وب سرور لایت اسپید رو تغییر دهند موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در آذر 91 من دیروز یا فکر کنم پریروز incapsula رو از خود جومینا نصب کردم الان هم , هم فایل هاش رو حذف کردم هم دیتابیس رو ولی بازم خرابه فقط لاگین میتونم بشم و حتی وقتی لاگ اوت رو هم میزنم باز همین ارور رو نشون میده و میگه دسترسی ندارم سرور من لایت اسپید نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 کاری که در پست قبلی عرض کردم رو انجام دهید و نتیجه را اعلام کنید ارور نشون می ده که وب سرور لایت اسپید روی سروری که ازش خدمات می گیرید فعال شده... موفق باشید در ضمن در صورتی که از سئو استفاده می کنید می توانید فایل htaccess.txt که در بسته جوملا هست رو نیز مجدد از بسته برداشته و تغییر نام دهید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در آذر 91 کردم بازم نشد الان به پشتیبان سرور چی بگم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 بهشون بگید با فعال شدن لایت اسپید این مشکلات براتون پیش آمده... (متن ارور رو با توضیح کامل براشون بفرستید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در آذر 91 بله مشکل از سرور های اونا بود ولی چرا به جای اینکه لینک سرور پارس رو بده لینک یه سایت دیگه رو داده بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام چون مشکل از کانفیگ وب سرور لایت اسپید بوده و لینک مرجع این وب سرور هم بعنوان کپی رایت درج شده ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر