StRoNgEr 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]با سلام بنده مشکلی با سایتم دارم! البته میخوام فعلا به عنوان نمونه به کسی که میخوام براش سایت بزنم نشون بدم اول از همه ، من روی هاستم یک سایت دارم با آدرس زیر www.site.com سایت اصلی هم جوملا هست و سایت نمونه رو روی همون هاست و دامین به این صورت نصب کردم www.site.com/mohamad/samplesite اما مشکل اینجاست ، من الان داشتم با سایتم کار میکردم ، تا سایت رو باز نکردم و فقط صفحه مدیر رو باز کردم هیچ مشکلی نداشت اما تا صفحه سایت رو باز کردم مثلا در قسمت module manager یک module رو ویرایش کنم این پیغام خطا رو میده 500 - An error has occurred. Layout g not found یا مثلا در قسمت مدیریت قالب ها روی یک قالب کلیک میکنم هم همینطور روی تمامی مرورگر ها همین مشکل رو دارم [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام به اینجا مراجعه کنید http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=642&t=701810 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
StRoNgEr 0 ارسال شده در آذر 91 قبلش خودم زیر و رو کردم نت رو ، به همین تاپیک هم که لینک دادید رفتم ، اما تو این تاپیک که لینک دادید شما چیز خاصی ندیدم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام قبل از بروز این مشکل آیا تغییراتی مثل نصب یا حذف افزونه انجام دادید ؟ اگر افزونه ای نصب کردید آن را بطور کامل حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
StRoNgEr 0 ارسال شده در آذر 91 هیچی نصب نکردم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر