alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 عدم نمایش منو و ماژول با سلام و احترام دوستان من یک جوملا 2.5 نصب کردم اما هر ماژول و منویی که ایجاد میکنم در صفحه کاربری ظاهر نمی شود با اینکه منتشر شده و فعال هم هستند با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام منظورتون از صفحه کاربری صفحه سایت هستش؟ در موقعیت درست اونها رو منتشر کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 بله میدونید که در جوملا 2.5 میتونید از منوهای کشویی بالا قالب را انتخاب کنید که فقط موقعیتهای اون نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام آیا ماژول را به منویی هم تخصیص داده اید ؟ آیا موقعیت مورد نظر در پیشنمایش موقعیتهای قالبتون قابل مشاهده میباشد ؟ آیا سطح دسترسی مناسب میباشد ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 با سلام بله دوست عزیز همه موارد بالا وجود دارد اما هر ماژولی را که منتشر میکنیم در صفحه کاربری ظاهر نمی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام با قالب پیشفرض جوملا نیز تست بفرمایید ببینید نمایش داده میشن یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 آقا مرثی من وقتی همه منوها و ماژولها را پاک کردم و از نو منوها را طراحی کردم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در دی 91 میدونید من الان دوباره هر ماژولی که نصب میکنم نشان داده نمی شود حتی در قالب پیش فرض. البته من سایت را به 2.5 ارتقا داده ام و هم اکنون در پوشه jupgrade مشغول کارم و در عین حال پیش نمایش موقعیتهای قالب هم غیرفعال می باشد حتی قالبهای پیش فرض با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام افزونه خاصی نصب کردید(امنیتی ،سئو و...)؟ در عین حال پیش نمایش موقعیتهای قالب هم غیرفعال می باشد حتی قالبهای پیش فرض اگر منظور شما عدم نمایش موقعیت های قالب بعد از زدن دستور ?tp=1 می باشد به مسیر زیر بروید مدیریت قالب ها---تنظیمات-----تب قالب ها-----"نمایش موقعیت های قالب" را روی فعال شده تنظیم نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر