k.yaser 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام وقتی میخوام افزونه نصب کنم این خطا رو میده JFolder::create: Infinite loop detected اخطار! - عدم موفقیت در جابجاییفایل وقتی میرم تو فایل configure.php در هاست سی پنل و میخوام آدرس temp رو اصلاح کنم خطای عدم دسترسی میده چکارکنم؟ در ضمن ماژول رو داخل خود هاست آپلود کردم و extract ولی توی مدیریت جوملا نمیاد لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 در هاستتون باید سطح دسترسی فایل configuration رو 777 قرار بدید بعد از اعمال تغییرات سطح دسترسی رو به حالت قبل برگردونید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
k.yaser 0 ارسال شده در آذر 91 انجام دادم ولی بازم نصب نشد مسیر فایل log و temp در فایل configuration.php این هستش public_html/logs public_html/temp بازم نمیشه افزونه نصب کنم خدمات وب و ftp رو هم فعال کردم آیا باید تغیرات دیگه ای هم در فایل config بدم یا نه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز آدرس های temp و logs رو به شکل زیر در بیارید و تست کنید: ./logs ./temp همچنین سطوح دسترسی این دو فولدر رو نیز بررسی کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر