mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان خسته نباشید من از پلاگین jw_allvideos استفاده می کنم و یک فیلم هم با اون با پسوند flv تونستم نمایش بدم اط طریق گذاشتن یک مطلب اما حالا می خوام یک مازول دستساز HTML بذارم و توش از این پلاگین استفاده کنم و یک فایل صوتی رو پخش کنم حالا نمی دونم چی کار باید بکنم از این هم استفاده کردم اما هیچ اتفاق نیفتاد {mp3}esta_Shoaisha{/mp3} لطفا کمکم کنید و راهنماییم کنید این هم لینک اون پلاگینی که نصبش کردم http://www.joomlaworks.net/extensions/free-premium/allvideos نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام ابتدا از طریق تنظیمات اصلی گزینه ویرایشگر رو روی no editor بگذارید بعد کد را وارد کنید و دوباره ویرایشگر رو به حال اول برگردانید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام مرسی از پاسختون اما منم نمی دونم no editor کجاست اما اگر منظورتون به Toggle Editor هستش اونو زدم و {mp3}esta_Shoaisha{/mp3} گذاشتم بازم نشون نداد پلیر رو و اینکه به حالت HTML هم رفتم بازم نشون نداد حالا چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام بله یعنی به طریق Toggle Editor کد را میبایست وارد کنید ولی خب Toggle Editor یه مشکلی که داره اینه که اگه کد رو ذخیره کنید باز کد رو حذف میکنه چون ادیتور رو به حالت پیشفرض برمیگردونه شما باید ابتدا از منوی سایت گزینه تنظیمات کلی را انتخاب کنید و در این قسمت ادیتور پیشفرض را روی بدون ادیتور قرار بدید سپس میتونید در ماژول و یا مطلب کدتون رو قرار بدید و پس از اتمام ذخیره مجددا" تنظیمات ادیتور پیشفرض را به حالت قبل برگردانید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام مرسی این کار رو هم انجام دادم الان اما بازم نمایش نمیده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می خوام یک فایل صوتی اونجا پخش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر