StRoNgEr 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام ، من اگر بخوام یک موضوع رو فقط یک کاربر خاص ببینه باید چیکارکنم ؟ مثلا مطلب 1 رو کاربر حسین ، مطلب 2 رو کاربر علی و ... [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما اگر از جوملا 2.5 استفاده می کنید شما می تونید در قسمت مدیریت کاربران - گروه های کاربری دلخواهتون را ایجاد و در قسمت سطوح دسترسی، یک سطح دسترسی با موارد دلخواه ایجاد کنید و در نهایت سطح دسترسی را در منو تغییر دهید. برای مثال: گروه کاربری یک - سطح دسترسی یک - منو یک - مطلب یک گروه کاربری دو - سطح دسترسی دو - منو دو - مطلب دو با این ترکیب شما می توانید کاربر گروه یک را در سطح دسترسی یک تعریف کنید و پس از ورود، این کاربر فقط مطالب گروه یک را می بیند. شاد باشید و شادی بخش دیگران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
StRoNgEr 0 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما اگر از جوملا 2.5 استفاده می کنید شما می تونید در قسمت مدیریت کاربران - گروه های کاربری دلخواهتون را ایجاد و در قسمت سطوح دسترسی، یک سطح دسترسی با موارد دلخواه ایجاد کنید و در نهایت سطح دسترسی را در منو تغییر دهید. برای مثال: گروه کاربری یک - سطح دسترسی یک - منو یک - مطلب یک گروه کاربری دو - سطح دسترسی دو - منو دو - مطلب دو با این ترکیب شما می توانید کاربر گروه یک را در سطح دسترسی یک تعریف کنید و پس از ورود، این کاربر فقط مطالب گروه یک را می بیند. شاد باشید و شادی بخش دیگران بسیار مچکرم فقط اینکار کمی وقت گیر نیست ؟ آیا افزونه این نیست که این کار و راحتر کنه ؟ بازم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام راه دیگه ای فکر نکنم با جوملا باشه با افزونه هم نیست مگر پیغام خصوصی بفرستید با افزونه هایی که بشه پیغام خصوصی فرستاد در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام در تکمیل پست شماره 2 این تاپیک رو هم ببینید http://forum.joomina.ir/thread-17808.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Majid730 0 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما اگر از جوملا 2.5 استفاده می کنید شما می تونید در قسمت مدیریت کاربران - گروه های کاربری دلخواهتون را ایجاد و در قسمت سطوح دسترسی، یک سطح دسترسی با موارد دلخواه ایجاد کنید و در نهایت سطح دسترسی را در منو تغییر دهید. برای مثال: گروه کاربری یک - سطح دسترسی یک - منو یک - مطلب یک گروه کاربری دو - سطح دسترسی دو - منو دو - مطلب دو با این ترکیب شما می توانید کاربر گروه یک را در سطح دسترسی یک تعریف کنید و پس از ورود، این کاربر فقط مطالب گروه یک را می بیند. شاد باشید و شادی بخش دیگران سلام دوست عزیز من دقیقا همین کار را کردم و گروه های کاربری را به دسترسی های خاص اون گروه ها متصل کردم ولی باز هم منو برای همه افراد ثبت نام شده در سایت نمایش داده می شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر