padidehco 9 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان من وقتی یک مطلب یا ماژول را ذخیره می کنم مطلب ذخیره می شود و بالای قسمتی که می نویسه با موفقعیت ذخیره شد این پیغام خطا را می ده Delete failed: '02382d13c2250f4df63cfe55c51c57df.php' و مطلب در لیست مطالب در مدیریت نمایش داده می شه اما در سایت نمایش داده نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 91 سلام فکر میکنم قبلا این مبحث بود که سرچ کنید پیدا میکنید... در کل عزیز اگر جایی رو دست زدید و یا چیزی نصب کردید بگید... اگر بدون دستکاری شما و نصب و ....خود به خود این طوری شده بر میگرده به گزینه کش ها... تنظیمات رو چک کنید و البته این ارور که فرمودین تاثیری در روند کار نباید داشته باشه! مثلا مطلبی رو حذف میکنید ارور میده و لی حذف میشه مطلب شما درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در آذر 91 سلام فکر میکنم قبلا این مبحث بود که سرچ کنید پیدا میکنید... در کل عزیز اگر جایی رو دست زدید و یا چیزی نصب کردید بگید... اگر بدون دستکاری شما و نصب و ....خود به خود این طوری شده بر میگرده به گزینه کش ها... تنظیمات رو چک کنید و البته این ارور که فرمودین تاثیری در روند کار نباید داشته باشه! مثلا مطلبی رو حذف میکنید ارور میده و لی حذف میشه مطلب شما درسته؟ کلی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم من چیزی نصب نکردم ( الان حدود 1ساله چیزی نصب نکردم ) کار خاصی هم انجام ندادم و به چیزی هم دست نزدم خود به خود همچین شده - کش را چطوری باید تنظیم کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 91 داخل تنظیمات کلی ...گزینه ذخیره کشها رو غیر فعال کنید و 3 گزینه کش رو بزنید...چک کلی ..حذف کش های منقضی شده... گاهی فول میشه پوشه کشها و پیغام خطا میده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در آذر 91 خیلی ممنون دست شما درد نکنه مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر