pilarto 42 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان. وقتی سیستم جامعه پرداخت جومینا رو نصب میکنم (چه زرین پال و چه ملت) پس از نصب وقتی از منو کامپوننتها روی joominapay کلیک میکنم این ارور رو میده. Fatal error: Class 'JControllerLegacy' not found in /home/hesaboke/public_html/administrator/components/com_joominapay/joominapay.php on line 21 کسی میدونه مشکل از کجاست؟ :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیزم ارور legacy هست فکر میکنم از قسمت پلاگین ها این گزینه رو فعال کنید مشکلتون حل بشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیزم ارور legacy هست فکر میکنم از قسمت پلاگین ها این گزینه رو فعال کنید مشکلتون حل بشه یا علی سعید جان تو قسمت پلاگینها چنین گزینهای نیست!!! :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 لینک افزونه ای رو که نصب کردید رو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در آذر 91 لینک افزونه ای رو که نصب کردید رو قرار بدید توی صفحه اصلی جومینا، ۲ تا افزونهٔ اول! اینم لینک دانلود: http://www.joomina.ir/20121120603/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/zarinpal-payment-shetab.html :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیزم بنده نصب کردم هیچ مشکلی نداشت! یک بار حذف و مجددا نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیزم بنده نصب کردم هیچ مشکلی نداشت! یک بار حذف و مجددا نصب کنید چندین بار نصب و حذف کردم فایده نداشته. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام ممکنه با افزونه ای تداخل داشته باشید افزونه هاتون رو یکی یکی غیر فعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 91 جوملای شما نسخه قدیمی است ! لطفا جوملای خود را به نسخه 2.5.8 ارتقا دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
spy4spy 0 ارسال شده در آذر 91 آقای تهرانی سیستم جامع پرداخت امن پاسارگاد رو درست نمیکنید؟ خیلی وقته منتظریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 91 والله من هر بانکی را منتشر کنم بالاخره یک بانک دیگری هم هست . منظور شما خود بانک پاسارگاد هست و یا درگاه امنش ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوستان عزیز جناب تهرانی گل خیلی در انجمن زحمت میکشند برای کاربران، مطمئن باشید اگر از فعالیت های ایشون اطلاع داشته باشید اینقدر توقع نخواهید داشت که سریعا همه درخواست ها رو پاسخگو باشند بنده هم همینجا مجددا از تلاش بی دریغ ایشون صمیمانه تشکر میکنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر