goldpower 0 ارسال شده در آذر 91 روی سیستمم نسخه wampserver 2.2 e نصبه به همراه اخرین نسخه از مرورگر فایر فاکس و کروم و اکسپلورر . جوملا 2.5.8 جومینا رو دانلود و نصب کردم . موقعی که وارد مدیریت می شوم ارر های زیر وجود دارد : ( ! ) SCREAM: Error suppression ignored for ( ! ) Strict standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in C:\wamp\www\test\language\fa-IR\fa-IR.localise.php on line 254 SCREAM: Error suppression ignored for ( ! ) Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\test\libraries\joomla\document\html\renderer\module.php on line 111 SCREAM: Error suppression ignored for ( ! ) Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\test\libraries\joomla\document\html\renderer\module.php on line 111 SCREAM: Error suppression ignored for ( ! ) Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\test\libraries\joomla\document\html\renderer\module.php on line 111 SCREAM: Error suppression ignored for ( ! ) Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\test\libraries\joomla\document\html\renderer\module.php on line 111 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 بهترین گزینه برای نصب جوملا نسخه 2.0 از ومپ هست wamp server 2.0 رو نصب کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در آذر 91 [align=right]من هم مشکل مشابهی رو دارم درضمن ومپ نسخه 2 رو هم استفاده میکنم [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m_o_sara 0 ارسال شده در آذر 91 سلام کسی بلد نیست به ما هم بگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام تاپیک زیر حتما کمک تان خواهد کرد از جوملا انگلیسی ست http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=617&t=696553 در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر