msp2824 2 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوستا من گزینه عیب یابی سیستم رو فعال کردم و ذخیره کردم حالا پایین همون صفحه خطای زیر رو نشون میده 500 - یک خطا رخ داده است JDatabaseMySQLi::query: 1054 - Unknown column 'alias' in 'where clause' SQL=SELECT id FROM ciec5_assets WHERE alias = 'root' ضمنا زیر تمام صفحات سایت گزینه اشکال یابی جوملا اومده و نمیشه غیر فعالش هم کرد . قبلا از همکاری شما سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 خب از تنظیمات کلی غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msp2824 2 ارسال شده در آذر 91 جناب حمزه زاده از همون قسمت رو عرض کردم که نمیتونم غیر فعال کنم وقتی توی قسمت تنظیمات کلی میرم تمام صفحه رو نشون میده ولی بالای صفحه هیچ گزینه ذخیره سازی نیست این آدرس سایت www.varzeshmaskan.ir و این هم نمایی از همون صفحه : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 91 مشکل از مرور گر هستش...با مرور گر دیگه وارد بخش تنظیمات بشین... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 اگر باز هم این مشکل رو داشتید از طریق فایل configuration.php اقدام به غیر فعال نمودن کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msp2824 2 ارسال شده در آذر 91 سلام با تمامی مرورگرها امتحان کردم نشد لطفا بفرمایید از طریق configuration.php چطوری میتونم غیرفعال کنم باتشکر از همکاری شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 public $error_reporting = 'default'; public $debug = '0'; public $debug_lang = '0'; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر