majidariamanesh 14 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان من یه ماژول رو درست کردم (یعنی از جوملا گرفتم تغییر دادم) حالا بعد از نصب تو صفحه مدیریت ماژول این خطا رو میگیرم و ماژولم نمایش داده نمیشه JFolder: :files: مسیر دارای پوشه نمی باشد : مسیر: C:\wamp\www\ariana\media\mod_arian_picture_menuu\images JFolder: :files: مسیر دارای پوشه نمی باشد : مسیر: C:\wamp\www\ariana\media\arian_picture_menu\images نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 اولا ماژول رو معرفی بفرمایید ثانیا قبل از تغییرتون مشکل داشته یا خیر اگر قبل از تغییراتتون هم مشکل داشته ممکنه بخاطر اجرا از لوکال باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آذر 91 با سلام خدمت آقا سعید قبل از تغییر مشکل نداشتم mod_ninja_picture _menu این ماژول اصلیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 خب دوست عزیزم مشکل از تغییراتتون هست دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آذر 91 خوب آقا سعید میدونم مشکل از تغییراتم نمیدونم از کجاشه من بار اول هستش که دست به ماژول شدم آخه اگه واستون خصوصی کنم بررسی میکنید ماژولمو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز شما میگید فلان ماژول رو تغییر دادید و مشکل داره!!! خب شما بگید الان کاربران از کجا باید بدونن شما چه تغییراتی دادید!!!:dodgy::dodgy::dodgy: موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آذر 91 خوب عزیز هیچ کسی نخواسته کدو که من بذارم من الان ماژول رو پیوست میکنم http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13541817751.zip بفرمایید آقا سعید اینم فایل تغییر داده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر