mylove_iman 12 ارسال شده در آذر 91 سلام من یه قالب دارم که ستون سمت چپ داره میخوام یکاری بکنم که ستون سمت راست هم داشته باشه ولی نمیدونم چطوری؟نمیدونم چی دیگه باید بزارم تا عزیزان بتونن کمکم کنن که مسالم حل بشه؟ممنون میشم راهنمای بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 خب اگر ستون سمت راست در قالبتون تعریف نشده باشه باید css و php بلد باشید تا بتونید یک موقعیت هم برای راست اضافه کنید البته آموزش های افزودن موقعیت جدید به قالب در انجمن مطرح شده که میتونید جستجو کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در آذر 91 بله به css و php آشنایی دارم.ممنون پس من جستجو میکنم.مرسی که سر خط بهم دادید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام اگر قالب تون دموی انلاین داره بذارید تا کدها بررسی بشه اونجوری بهتر میشه راهنمایی کرد شاید اصلا نشه ستون اضافه کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در آذر 91 واقعا .آنلاید نداره لوکال دارم. به کمک /؟tp=1 میتونم مکان های تعریف شده را نشونتون بدم.بنظرتون میشه اینجوری کاری کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 خب دموی خارجی نداره اسم قالبتون چیه؟ خب روی یه هاست رایگان بالا بیارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در آذر 91 یعنی همینجوری نمیشه راهنمای کنید چکاکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 خب اخه عزیز تا مریض نبینیم چطوری نسخه بپیچیم براش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در آذر 91 من به کمک /؟tp=1 از موقعیت های آن عکس گرفتم . مشکل من اینه که میخوام یکی از siderbar ها به سمت راست content بره تا ستون سمت راست هم داشته باشم.الان خوبه؟ ببخشید اینم عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر