ali3822 3 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوستان عزیز من یک سایتی دارم که از یه هاستی استفاده می کنه که خوب نیست و میخام از یه هاست دیگه ای که براش تهیه کرده ام استفاده کنم. اگر امکانش هست راهنمایی فرمائید که چطور می تونم از هاست قبلی که کلی مطالب روش دارم بکاپ بگیرم و روی هاست جدید پیاده سازی بکنم و اون مطالبها هم درونش باشه. با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام آموزش بک آپ گرفتن از دیتابیس : http://www.joomedia.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-PDF/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-phpmyadmin.html بعد بک آپ از فایل های سایت تون رو زیپ می کنید. بعد هر دو رو در هاست جدید وارد می کنید بک آپ را باید در دیتابیس ایمپورت کنید. اگه مشکلی پیش اومد باید فایل configuration.php را ویرایش کنید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوستان عزیز من یک سایتی دارم که از یه هاستی استفاده می کنه که خوب نیست و میخام از یه هاست دیگه ای که براش تهیه کرده ام استفاده کنم. اگر امکانش هست راهنمایی فرمائید که چطور می تونم از هاست قبلی که کلی مطالب روش دارم بکاپ بگیرم و روی هاست جدید پیاده سازی بکنم و اون مطالبها هم درونش باشه. با تشکر فراوان سلام دوست عزیز من مثل شما همچین مشکلی داشتم بهترین کار اینه اه اطلاعات هاست قبلی رو در اختیار ادمین هاست جدید قرار بدی تا بدون هیچ دردسری انتقالو برات انجام بده بهترین نوع بک اپ فول بک اپ هست که باید فول بک اپ بگیری و فایلو در اختیار ادمین هاست قرار بدی تا برات ریستور کنه بدی این دو کار اینه که خودت نمیتونی انجام بدی ادمین باید انجام بده که بهترین کار همینه و بدون دردسر هست و راه دیگه اقای میری توضیح کامل دادن با تشکر:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر