yousof2000 36 ارسال شده در آذر 91 با سلام من افزونه celta web traffic با همان افزونه آمارگیر فارسی جومینا را نصب کرده ام و هیچ مشکلی ندارم جز اینکه در سایت از ساعت 3:30 دقیقه بامداد به بعد روز آغاز می شود و نه از ساعت 0:00 بامداد و این باعث شده است تا تغییرات آماری را در ساعت 3:30 دقیقه بامداد نشان دهد و نه ساعت 0:00 . حالا باید چکار کنم تا این تغییرات در ساعت 0:00 بامداد اعمال شود. با تشکر - یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanbaneh 1 ارسال شده در آذر 91 با سلام من افزونه celta web traffic با همان افزونه آمارگیر فارسی جومینا را نصب کرده ام و هیچ مشکلی ندارم جز اینکه در سایت از ساعت 3:30 دقیقه بامداد به بعد روز آغاز می شود و نه از ساعت 0:00 بامداد و این باعث شده است تا تغییرات آماری را در ساعت 3:30 دقیقه بامداد نشان دهد و نه ساعت 0:00 . حالا باید چکار کنم تا این تغییرات در ساعت 0:00 بامداد اعمال شود. با تشکر - یا حق برای حل مشکل کافیست در Time Offset مقدار 12600 را وارد کنید 12600 یعنی همان +3.30 ایران. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر