behzad_vb.net 0 ارسال شده در آذر 91 سلام این کد ها که در قالب های جوملا به کار رفته میشه مثل این با این کد بالا ما یک موقعیت را ایجاد میکنیم برای ماژول حالا فرض کنید این ماژول منو راست است وقتی منو راست را قرار میدیم خود جوملا یک سیستم کدی را پیاده میکنه دقیقا مثل کد زیر منوی اصلی صفحه اصلی حالا نکته ای که برای من سوال است این دایو ها و کلاس های که گذاشته شده پیش فرض جوملا است و ما باید بیایم بر اساس اینها سی اس اس های خودمونو نام گذاری کنیم تا تغییر دهیم یا نه این چیدمان کد و نام ها قابل تغییر است مثلا من شاید نخوام منوی اصلی داخل تگ h3 باشه میخوام کلا سایز فونتو زیاد کنم ایا قابل تغییر یا نه کلی است و در قالب باید تغییری داده شود یا نه اگر هم گفته های من جایش اشتباه بوده راهنمایی کنید منتظرم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghomi 0 ارسال شده در بهمن 91 تا جایی که من سر در آوردم آره ! یه سری استایل هست که پیش فرض خود جوملا هست مثل عنوان ماژول ها و یا مطالب و یا تیتر ماژول ها ! اگر از فایر فاکس استفاده می کنی هرجایی که برات سواله راست کلیک کن و گزینه Inspect element رو بزن . میتون ببینی که چه استایلی توی کدوم فایل تعریف شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در بهمن 91 عزیز من شما تو فایل سی اس اس قالب کار کنین مشکلی پیش نمیاد یا ساده تر بگم ماژول های جوملا سی اس اس پیش فرض ندارن ولی ماژول هایی که بعدا نصب می کنین سی اس اس خاص خودش رو دارن در ضمن h3 که به سی اس اس ربطی نداره شما باید برید تو فایل php ماژول تغییرات رو انجام بدین با سپاس. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در بهمن 91 بله دوست عزیز اینها تگها و استایلهای پیشفرض جوملاست که شما میتونید خاصیت اونا رو توسط سی اس اس کنترل کنید.... مثلا همین هیدینگ 3 به جای اینکه 2 کنید اونو میتونید دو سی اس اس سایز بزرگتر بهش بدید! اما اگر خواسته باشید که کلا عوض بشه و مثلا اچ 3 نباشه چیز دیگه باشه میتونید برید فایل پی اچ پی اونو که متناسب با اون ماژول و افزونه پیدا کنید و دستکاری کنید.. اما توجه داشته باشید که اگر این راهو رفتید عمدتا با اولین بروز رسانی جوملا اون تغییرات میپره! پس منطقی تر اینه که از همون فایل سی اس اس کنترل کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر