mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان من ماژول اسلایدر مطالب می خوام هرچی میگردم ماژول ها همراه با عکس هستن من می خوام که فقط متن اسلاید بشه و اینکه اگر به صورتی باشه که مصلا بهش متن بدی و برای هر متن هم یک لینک بذاری که به یک مطلب خاصی بره (منظورم اینه که از بخش و مجموعه خاصی مطالب گرفته نشه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما Trendy Scroll News Shape 5 Text Ticker Art Text Rotator Simple Mooticker موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیزم سلام مرسی از پاسخت اما هیچ کدوم بدردم نخورد هرچی می گردم چیز ساده ای که فقط متن رو اسلاید کنه پیدا نمی کنم چی کار کنم؟ دو روزه دارم میگردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 91 درود لطفا یک نمونه از ماژولی که قبلا دیده اید را قرار دهید تا دوستان بیشتر بتوانند راهنمایی کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام اینجا مرجع همه افزونه هایی از این قبیله http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-display باید همینجا باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام واقعا دوستان از لطفتون ممنونم من همچین چیزی می خوام http://demo.artetics.com/index.php?option=com_content&view=article&id=108&Itemid=142 تو این لینک demo1 رو ببینید من یک همچین چیزی میخوام البته طوری باشه که مطلب رو بشه تو خود مازول نوشت کرد یعنی به صورت خودکار مطالب نمایشی رو از مطلاب موجود در جوملا نگیره(یعنی از مجموعه خاصی) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام بچه ها شمارو به خدا کمکم کنید واقعا گیر کردم به خدا دیگه خسته شدم خواهش می کنم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام یک نمونه قبلا" معرفی کردم ، ببینید به کارتون میاد یا نه http://forum.joomina.ir/thread-12196.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام خیلی خوب و عالی بود خدا خیرت بده چندین روز بود که داشتم دنبال همچین چیزی می گشتم راستی میشه تعداد مطالبش رو افزایش داد؟ مثلا به جای 8 تا بشه 15 یا 20 تا اگر احتیاج به تغییرات کد هم داره که مطمئنن داره بگو میتونم انجام بدم فقط راهنماییم کن ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام فکر کنم بشه افزایش داد . یه کم اگه به ساختار کدنویسی فایل های زیر دقت کنید خودتون متوجه میشید mod_jtinyslideshow.xml mod_jtinyslideshow.php tmpl/default.php موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 91 با سلام من پیشنهادی دارم که بتونید مطلب رو تو این حالات ارسال کنید و نیازی به انتخاب از مجموعه ای نباشه... از پلاگین های زیبا سایزی کمک بگیرید سپس داخل مدیریت تصاویرش رو انتخاب کنید... موقع ارسال مطلب در ادیتور کد مورد نظر فعالیت پلاگین رو بدید و مطالب رو بزارید و ذخیره کنید! منتها با توجه به ورژین 1 بودن جوملاتون سوال میکنم که قالبتون رو لازم دارید ؟و یا تغییر قالب مهم نیست؟ اگر بلی که پلاگین ها رو مرور کنید و از تصاویرشون به شکل دمو 1 سایتی که معرفی کردید و الی اخر... اگر خیر که بسته ها و قالب هایی هستند که پیش فرض این امکان رو بهتون میدن...اما دقیق نمیدونم تجاری هستند یا نه... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام آقا مصطفی خییلی ممنونم مشکلم حل شد چطوری؟ می تونم این اسلایدر رو طوری تغییر بدم که وقتی مثلا رو صفحاتش کلیک می کنی مثلا همون 1-2-3 و ... ثابت بمونه یعنی به صورت خودکار اسلاید نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام در فیلد Time interval in seconds عدد صفر را وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر