hiss 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من یک مشکل با کامبوننت Widgetkit دارم قسمت مدیریت در کامبوننت Widgetkit من چندین گزینه ادد کردم در قسمت گالری این گزینه ها در مدیریت به ترتیب نام میباشد آیا امکان این هست که به ترتیب shortcode یا تاریخ تنظیم شه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام ببنید آموزش زیر میتونه کمکتون کنه: http://www.joomedia.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-PDF/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%DB%8C%D8%AC%D8%AF%DA%A9%DB%8C%D8%AF.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hiss 0 ارسال شده در آذر 91 خیر دوست عزیز این که خود Widgetkit هست من قسمت مدیریت این Widgetkit یک مشکل دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در دی 91 سلام من در این سایت که از کامپوننت فوق در آن استفاده شده راه ورود مطلب در دو قسمت رو یافتم که اینجا خدمتتون عرض میکنم شاید برای شما یا دوستان دیگه مفید باشه: سایت: panbechi.ir/fa ---------------------------------------------------------------------------------------- برای وارد کردن مطلب در قسمت عکس بزرگ سایت از مسیر زیر وارد شوید: ابتدا عکس مطلب را در public_html/fa/images/yootheme/demo/new/ آپلود کنید سپس به قسمت زیر بروید: کامپوننت ها>Widgetkit>Gallery>Frontpage Gallery Slideshow>edit برای هر مطلب باید مشابه کد زیر در قسمت مربوطه قرار گیرد بچهها خدا قوت اين بیست و ششمین سلام بچههاي مسجد پنبهچي به شهداي عمليات كربلاي 5 است. بيشتر بخوانيد البته بجای متن ها متن مطلب جدید و بجای آدرس هم آدرس مطلب جدید را باید قرار دهیم ---------------------------------------------------------------------------------------- برای وارد کردن مطلب در قسمت سه مطلب کنار هم از مسیر زیر وارد شوید: ابتدا عکس مطلب را در public_html/fa/images/ آپلود کنید سپس به قسمت زیر بروید: منوی کامپوننت ها>Widgetkit>Slideset>Frontpage Slideset برای هر مطلب باید مشابه کد زیر در قسمت html آن قرار گیرد: درس اخلاق به مادر امام زمان متوسل شوید ادامه مطلب البته بجای متن ها متن مطلب جدید، و بجای آدرس هم آدرس مطلب جدید، و بجای آدرس عکس هم آدرس عکس مطلب جدید را باید قرار دهیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر