arash2860 11 ارسال شده در آذر 91 سلام وقت بخیر با فعال کردن آیکن های سه گانه جوملا برای پرینت و ایمیل و پی دی اف ، این آیکن ها به صورت عمودی قرار می گیرند و نوار عنوان مطلب رو بهم می ریزند چطور می تونم این آیکن ها رو به صورت افقی و زیر نوار عنوان منتقل کنم ، موازی تاریخ درج مطلب ؟ کدهای joomla.css رو خیلی بهم ریختم اما نتیجه ی خوبی نگرفتم لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس www.paia.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آذر 91 به دلیل اینکه فعال کردن این آیکن ها بخش های دیگه ای از صفحه رو هم بهم می ریخت از فعال کردن و جابه جایی آنها منصرف شدم این لینک شاید کمکی باشه برای دوستان دیگری که قصد جابه جایی این آیکن ها رو دارند: http://www.joomlacssguide.com/css-references/joomla-css-refrence/buttonheading-class/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nazi123 0 ارسال شده در آذر 91 سلام منم همین مشکل رو داشتم و وقتی با \Internet Explorer\ باز میکردم سایت رو بهم میریخت همه چی من این تا کار انجام دادم این مسیر public_html/components/com_content/views/article/tmpl/default.php اینجا اگه یکم اچ تی ام ال یا پی اچ پی بلد باشید حله چون همه چی با جدول طراحی شده و این ایکون ها با عنوان تو یه سطر تعریف شدن و با توجه به اندازه و ... اونطور دیده میشن من برای هر کدوم یه سطر جدا طراحی کردم و بردمشون بعد از مطالب اینطوری اخر مطلب میشه ایکون ها رو دید کد رو اینطوری تغییر دادم <?php endif; ?> <?php if (!$this->print) : ?> <?php if ($this->params->get('show_pdf_icon')) : ?> <?php echo JHTML::_('icon.pdf', $this->article, $this->params, $this->access); ?> <?php endif; ?> <?php if ( $this->params->get( 'show_print_icon' )) : ?> <?php echo JHTML::_('icon.print_popup', $this->article, $this->params, $this->access); ?> <?php endif; ?> <?php if ($this->params->get('show_email_icon')) : ?> <?php echo JHTML::_('icon.email', $this->article, $this->params, $this->access); ?> <?php endif; ?> <?php if ($canEdit) : ?> <?php echo JHTML::_('icon.edit', $this->article, $this->params, $this->access); ?> <?php endif; ?> <?php else : ?> <?php echo JHTML::_('icon.print_screen', $this->article, $this->params, $this->access); ?> یعنی قبل از هر تگ باز td یه تگ tr هم گذاشتم و کل این کد ها رو از جای اصلیشون تو کد کات کردم و برداشتم و بردم بعد از کد <?php if ( intval($this->article->modified) !=0 && $this->params->get('show_modify_date')) : ?> <?php echo JText::sprintf('LAST_UPDATED2', JHTML::_('date', $this->article->modified, JText::_('DATE_FORMAT_LC2'))); ?> اینطوری رفتن انتهای مطالب شما این کد رو هر جا که میخواد میتونید ببرید و قرار بدید مثلا باید ببینید ساعت رو کجا قرار داده این کد ها رو ببرید تو سطر اون و کپی کنید من به صورت عمودی گداشتم این ایکون ها رو شما میتونید کلا یه سطر تعریف کنید یعنی تمام trهایی که من اضافه کردم رو حذف کنید و بعد کد رو ببرید جایی برای ساعت سطر تعریف کرده و بعد از کد ساعت و قبل از اولین بعد از نمایش ساعت قرارش بدیدمن چون هیچ اطلاعاتی از سی پنل نداشتم و جوملا خیلی با سختی این ها رو فهمیدم و کسی هم کمک نکرد واضح امیدوارم این ها به دردتون بخوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر