sami.sara6 0 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان من دارم سایتمو چند زبانه می کنم و یه مشکل دارم من می خوام وقتی سایت رو باز کردم پیشفرض بره روی سایت فارسی ولی الان اینطور نیست میره رو انگلیسی میشه بگید چیکار باید بکنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما به پلاگین سيستم فيلتر زبان بروید انتخاب زبان براي بازديدکنندگان جديد را بر روی زبان سایت بگذارید تغيير خودکار زبان سايت را هم بروی خیر بگذارید و ذخیره کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sami.sara6 0 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما به پلاگین سيستم فيلتر زبان بروید انتخاب زبان براي بازديدکنندگان جديد را بر روی زبان سایت بگذارید تغيير خودکار زبان سايت را هم بروی خیر بگذارید و ذخیره کنید موفق باشید این کار رو انجام دادم ولی مشکل پابرجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 دموی آنلاین قرار می دهید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام در بخش مدیریت زبان » زبان سایت رو روی انگلیسی بذارید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sami.sara6 0 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان مشکل حل شد مدیریت زبان بخش عنوان شناسه زبانی که کمتر باشد نمایش داده میشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر