kasma 0 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان. هرچقدر گشتم اين ماژول رو پيدا نكردم. اصلا نميدونم وجود داره يا نه. گفتم اينجا بگم تا از دوستان اگه كسي ميدونه راهنماييم كنه.ممنون من يه افزونه ميخوام كه اخبار رو تنها تو يه خط نمايش بده. خبر رو هم توي همون خط با افكت بياره. مثلا حرف به حرف چاپ بشه. دقيقا عين ماژولي كه الآن تو سايت farsnews.com وجود داره. اخبار رو حرف به حرف تايپ ميكنه و اون اخبار لينكه و ميشه با كليك بر روي اون به صفحه اون خبر بري. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmfallah 5 ارسال شده در آذر 91 سلام می تونید از افزونه زیر استفاده کنید که توسط آقای پارسا معرفی شده دقیقا همون چیزی هست که خواسته بودید www.jmdownload.ir/download.php?filename=13131562001.zip موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kasma 0 ارسال شده در آذر 91 سلام می تونید از افزونه زیر استفاده کنید که توسط آقای پارسا معرفی شده دقیقا همون چیزی هست که خواسته بودید www.jmdownload.ir/download.php?filename=13131562001.zip موفق باشید سلام ممنون.دانلود كرده و نصب كردم و بعد از اينكه موقعيتش رو مشخص كردم همچين خطايي داده. چكار كنم؟ خطا: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kasmair/public_html/modules/mod_newstyper/helper.php on line 75 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با توجه به مسیر ایجاد تاپیک اتون باید عرض کنم لینک این افزونه مختص به جوملا 1.5 هست و اگر شما روی جوملا 2.5 نصب کردید ... مشکل به همین خاطر هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kasma 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با توجه به مسیر ایجاد تاپیک اتون باید عرض کنم لینک این افزونه مختص به جوملا 1.5 هست و اگر شما روی جوملا 2.5 نصب کردید ... مشکل به همین خاطر هست موفق باشید يعني الآن چون جوملا 2.5 روي هاستمه نميتونم اين افزونه رو داشته باشم؟ آيا واسه جوملا 2.5 هم اين افزونه وجود داره؟ خواهش ميكنم كمك بفرماييد . من به چنين ماژولي توي سايتم احتياج دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 بله موجوده خب دوست عزیز چرا جستجو نمیکنید؟!!!!! بخدا اینطور افزونه ها رو با یک جستجوی خیلی ساده میشه پیدا کرد بزنید تیتر اخبار، اسکرول تیتر خبر، اسلاید تیتر خبر... یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kasma 0 ارسال شده در آذر 91 بله موجوده خب دوست عزیز چرا جستجو نمیکنید؟!!!!! بخدا اینطور افزونه ها رو با یک جستجوی خیلی ساده میشه پیدا کرد بزنید تیتر اخبار، اسکرول تیتر خبر، اسلاید تیتر خبر... یا علی سلام.باور كنيد من گشتم.اصلا اين ماژول newstyper واسه جوملا 2.5 نبود. ميشه اگه شما داريد ضميمه بفرماييد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست عزیز خدمت شما http://forum.joomina.ir/thread-14471.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kasma 0 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست عزیز خدمت شما http://forum.joomina.ir/thread-14471.html موفق باشید عجب ماژول كامليه. چقدر تنظيماتش جامع و كامله. كاش همه افزونه ها اينطور بودن ممنون و سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pixel2007 0 ارسال شده در فروردین 92 عجب ماژول كامليه. چقدر تنظيماتش جامع و كامله. كاش همه افزونه ها اينطور بودن ممنون و سپاس فراوان قربان من وقتی رو لینک کلیک میکنم صفحه مورد نظر وجود ناره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود این افزونه رو چک کنید : http://forum.joomina.ir/topic/13322-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D8%AA%DB%8C%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25/ اینجا تمام افزونه ها : http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-display/news-tickers-a-scrollers نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر